Върни се горе

Удължава се срокът за кандидатстване по процедура за подбор на проектни предложения по подмярка 1.2. „Демонстрационни дейности и действия по осведомяване“ от мярка 1 „Трансфер на знания и действия за осведомяване“ от Програма за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г. с един месец. Кандидатите ще могат да подават своите проектни предложения чрез ИСУН 2020 до 17.30 ч. на 30.10.2022 г.

По подмярката може да се кандидатства за подпомагане на дейности по организирането и провеждането на демонстрационни дейности в областта на селското стопанство и горското стопанство. По този начин се цели повишаване на знанията и подобряване на уменията на земеделските и горските стопани и на заетите лица в техните стопанства чрез постигане на подходящо ниво на техническо и икономическо обучение, както и увеличаване на капацитета за достъп на знания и информация в областта на селското и горското стопанство.

Заповедта за удължаване на срока е публикуван на https://www.mzh.government.bg/bg/politiki-i-programi/programi-za-finansirane/programa-za-razvitie-na-selskite-rayoni/

Сподели в: