Върни се горе

 „Администрацията има нужда от млади и амбициозни кадри.  Обикновено младите искат бърза реализация, но трябва да бъдат и търпеливи.  Смятам, че за успешното кариерно развитие е нужно да се израства постепенно. Опит и знания се трупат,  като се започне от самото  начало“. Това послание отправи министър Румен Порожанов  към младите хора, които бяха част от кампанията „Мениджър за един ден“ в Министерството на земеделието, храните и горите.

Министър Порожанов поздрави мениджърите за техния избор и ги увери, че това което ще чуят от екипа на МЗм, ще им бъде  много полезно в бъдещата им реализация. 

Младите мениджъри изпълняваха длъжността „Главен секретар“ на министерството. Именно тази позиция беше определена от МЗм за част от кампанията, поради разнообразието и възможността за осъществяване на административно ръководство. В деня на кампанията младите хора имаха възможността да усетят работата в министерството, като се запознаха не само с най-важните звена в администрацията, но и получиха възможност да работят по конкретни казуси. Главният секретар на ведомството Георги Стоянов представи пред младежите част от основните задължения и отговорности в работата си.

“Мениджър за един ден” е една от най-значимите инициативи на JA Bulgaria. Целта й е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст между  16 и 23 години, запознавайки ги с реалната работа в компании и организации от цялата страна в рамките на един ден.

Сподели в: