Върни се горе


Заместник-министърът на земеделието и храните Васил Грудев ще участва в семинарите от информационната кампания на Министерството на земеделието и храните за директните плащания в градовете Силистра, Добрич и Варна. На 30 март 2015 г. (понеделник) от 11:00 часа земеделските стопани от Силистра и района ще могат да се запознаят със схемите по директните плащания в хотел „Danube“, който се намира на пл."Свобода" 1.

 

В 16:00 часа ще започне срещата с производителите от Добричка област в зала „Европа”, в сградата на Областната администрация. Областната управа на град Добрич се намира на ул.  "Независимост" № 5.

 

Семинарът за земеделските стопани от Област Варна ще се проведе на 31 март 2015 г. (вторник) от 13:00 часа в зала „Дали” на х-л „Голден Тулип”,гр. Варна, който е разположен на ул. „Хр.Ботев“, № 3А.

 

Информационната кампания на МЗХ има за цел да запознае земеделските производители с начина на кандидатстване, условията, на които следва да отговорят, както и дейностите, които трябва да изпълняват и да спазват, за да получат финансово подпомагане по кампанията за директните плащания за тази година.

Сподели в: