Върни се горе

Системата на Министерството на земеделието има нужда от млади кадри с добро образование за своето бъдещо развитие. С тези думи заместник-министърът на земеделието доц. Крум Неделков откри новата академична година в Тракийския университет, Стара Загора. „От Вас зависи нейното усъвършенстване и надграждане. Необходимо е само желание от Ваша страна за развитие“ допълни още той.

Заместник-министърът посочи още, че българското земеделие е динамично и се развива изключително бързо в последните години. „Добрите перспективи пред Вас са много и се надявам да се възползвате от тях по най-добрия начин“, обърна се той към студентите.

„Тракийският университет предлага изключителна професионална подготовка в областта на хуманната и ветеринарна медицина, педагогиката, техниката и технологиите, селското стопанство, икономиката, екологията и опазването на околната среда. И от личен опит мога да заявя, че това е мястото, където получавате специализирано образование на много високо ниво“, подчерта доц. Неделков. Той пожела на студентите да следват неуморно целта за лично развитие, защото само с упоритост и нови знания ще намерят своето призвание.

 

Снимки: Ивалин Петров

Сподели в: