Върни се горе

Областна дирекция „Земеделие“ Бургас получи етикет „Ефективен CAF потребител“ от Института по публична администрация. Той се връчва за успешното внедряване на модела за управление на качеството в ежедневната работа на дирекцията.

Чрез прилагането на модела CAF се дава възможност на държавните администрации за адекватна и безпристрастна оценка, като за това се вземат под внимание ключовите благоприятстващи фактори и резултатите, които администрацията постига. 

Етикетът е факт благодарение на ежедневните усилия на ръководството и целия екип на ОД „Земеделие“ Бургас.

Работа на дирекцията продължава със същата енергия, насочена към непрекъснато развиване и усъвършенстване на модела на управление. 
Дейността на ОД „Земеделие“ Бургас е с повишено внимание към спазването на основните осем принципа на съвършенство, които са ориентирани към  следните резултати: фокус върху гражданите/потребителите; лидерство и постоянство на целите; управление чрез процеси и факти; подход, основан на възможности за развитие и участие на хората; непрекъснато обучение, иновации и усъвършенстване; развитие на партньорства и социална отговорност.

По време на церемонията, от ОД „Земеделие“ Бургас пожелаха на всяка българска администрация да формира мотивиран екип с доказани качества, защото това е гаранция за качество и успех, а също така дава  и възможност за придобиване на  етикет за внедряване на модела CAF.

Сподели в: