Върни се горе

Министерство на земеделието, храните и горите напомня, че на 23.08.2019 г. изтича срокът за предоставяне на коментари и аргументирани бележки по публикувания проект на Анализ на селското стопанство и Хранително-вкусова промишленост (ХВП), изготвен от Института по аграрна икономика.

Проектът на анализ не е приет от МЗм и е обект на вътрешно съгласуване в рамките на работните групи към координационната група за Обща селскостопанска политика (ОСП). Анализът обхваща шест от деветте специфични цели за Новата ОСП и съгласно неговата законодателната рамка, следва да бъде базиран на официални данни.

В отговор на предложението на браншови организации, отправено по време на Дискусията на тема „ОСП 2021-2027“, предоставихме възможност за двустранни срещи с представители на Института по аграрна икономика, след предоставяне на коментари и аргументирани бележки.

Инициатива за двустранни срещи можете да изпращате на следния имейл адрес: cap@mzh.government.bg в срок до 23 август. След обобщаване на заявения интерес, ще Ви уведомим допълнително за графика и мястото на срещите.

При предоставяне на бележки по Анализа на състоянието на селското стопанство и ХВП, следва да посочвате раздел /страница на анализа и да предоставите следната информация: браншова организация / институция, представител/и, имейл и телефон за връзка.

Сподели в: