Върни се горе

На 7 юни 2012 г., в София ще се проведе Двадесет и втората сесия на Междуправителствената българо-виетнамска комисия за търговско-икономическо и научно-техническо сътрудничество.

 

Председател на българската част на комисията е заместник-министърът на земеделието и храните д-р Цветан Димитров, от виетнамска страна съпредседател е заместник-министър на индустрията и търговията на Социалистическа Република Виетнам е г-жа Хо Тхи Ким Тхоа. На сесията ще бъдат разгледани състоянието и перспективите за развитие на икономиките на двете страни, както и възможностите  за  по-нататъшното развитие на двустранното сътрудничество в областта на земеделието, строителството, търговско-икономическото сътрудничество, информационните технологии и съобщения и др. области.

 

Заместник-министър г-жа Тхоа е придружавана от голяма официална и бизнес делегация.  В рамките на Двадесет и втората сесия на Смесената комисия, ще бъде проведен и двустранен бизнес форум от 11:00 часа в гр. София, хотел „Анел”.

 

Предвидено е двамата заместник-министри да дадат пресконференция за развитието на двустранните отношения и постигнатите договорености.  Събитието ще бъде от 14:00 часа в хотел „Анел”.

 

Уважаеми колеги,

Заповядайте на пресконференцията от 14:00 часа в хотел „Анел”
Сподели в: