Върни се горе

В сряда, 4 март 2015 г., министърът на земеделието и храните Десислава Танева ще даде старт на на кампанията за директните плащания. Министър Танева ще посети, в 09:00 часа, Общинската служба по земеделие „Марица“, гр. Пловдив, която се намира на ул. „Богомил“ №31. По време на тазгодишната кампания, земеделските производители ще имат възможност да кандидатстват за разпределението на финансов ресурс в размер на над 1,4 млрд. лева.

От 10:00 часа министърът на земеделието и храните ще отрие Международните специализирани изложения -„АГРА“, „БиоАГРА“ и „Винария“.

Международната селскостопанска изложба „Агра“, Специализираната изложба „БиоАгра“ и Международната изложба за винарство и лозарство „Винария“ ще се проведат от 4 до 8 март. По време на изложението „Агра 2015“ посетителите ще се запознаят с иновациите в областта на селското стопанство, животновъдството, биопроизводството и други сектори на селското стопанство, представени от фирми от 24 държави. В рамките на изложенията гостите ще имат възможност да разгледат иновациите за производството на селскостопански изделия, екопродукти, храни, вина и напитки, както и нови инструменти за маркетинг.
Сподели в: