Върни се горе

Министърът на земеделието и храните Васил Грудев заедно с министър-председателя проф. Георги Близнашки и кмета на град Правец Румен Гунински откриха велоалея – проект, изграден по Програмата за развитие на селските райони  /2007-2013 г./.

 

„Имаме осъществен проект, който дава възможност на Вас, жителите и гостите на град Правец, да можете да упражнявате своето хоби  по новата велоалея”, каза министър Грудев. Обектът се реализира  по мярка 313 „Насърчаване на туристическите дейности” от ПРСР /2007-2013г./

     

Земеделският министър подчерта, че общо 30 са договорените проекти по ПРСР на община Правец на обща стойност 25 165 372 лв. Те са насочени към подобряване на транспортната инфраструктура, към изграждане на  общински пътища със стратегическо значение за региона, разширяване на уличната мрежа, подобряване на сградния фонд и изграждане на туристически атракции.

    

Кметът на града Румен Гунински връчи на министър Грудев  плакет на общината за успешно партньорство. От своя страна министър Грудев подчерта, че Правец е една от общините, които най-активно е усвоила средства по ПРСР и връчи почетен плакет на МЗХ.

Сподели в: