Върни се горе

Уважаеми учители и ученици,

 


Радвам се, че мога да Ви приевтствам по повод откриването на учебната година. Този ден е вълнуващ, защото училищният звънец отново Ви събира в класните стаи, за да можете с нови сили да продължите по пътя на образованието.

 

Съвременният модел на обучение предполага да се изградите като добри специалисти още след завършване на средното образование. Ето защо е необходимо да положите нужните усилия в овладяването на  професионални знания още по време на средния курс на обучение. Вашите учители имат мисията да Ви научат на всичко необходимо, за да се реализирате по-късно в живота. Някои от Вас ще изберат  университетите, други ще започнат работа в областта на земеделието веднага след завършване на училище, важното  е да сте подготвени да се справите с предизивкателствата на живота.

 

Министерството на земеделието и храните полага усилия да осигури за Вас много добри условия на обучение, за да имате самочувствието, че сте възпитаници на елитни гимназии.

 

В центъра на нашето внимание е поставен ученикът като личност, която трябва да се развива всестранно и желаем най- доброто за Вас. Успехите на нашите ученици ни дават основание да смятаме, че аграрното образование ще възроди своя обществен авторитет.

 

Уважаеми учители и ученици,


           Пожелавам Ви здраве, сили и дръзновение за постигане на  поставените цели!
           Честит празник и на добър час!
Сподели в: