Върни се горе„Всички настоящи и бивши ръководители на централното горско ведомство днес са обединени около една идея – опазване и стопанисване на българските гори според високите очаквания и изисквания на обществото в среда на откритост и прозрачност на дейностите в горите.” Това заяви днес заместник-министърът на земеделието и храните проф. Иван Палигоров по време на среща с ръководителите на централното горско управление през последните 28 години.


На срещата присъстваха 16 бивши и настоящи ръководители – заместник-министри с ресор „Гори” и директори на горското ведомство, носило различни имена през годините.


„Тази среща е вече традиционна през дните на Седмицата на гората, като на нея разискваме актуални въпроси, свързани с развитието и управлението на горския сектор. Срещата днес премина в колегиална и ползотворна атмосфера, като всички бивши и настоящи ръководители изразиха удовлетвореност от ползата на обменения управленски опит в името на подобряване на дейностите в горския сектор”, заяви проф. Палигоров.

Сподели в: