Върни се горе

На 10 юли 2015 г.,  европейският комисар по земеделие и развитие на селските райони г-н Фил Хоган ще бъде на официално посещение в България по покана на министъра на земеделието и храните Десислава Танева. В 12.00 часа двамата ще открият предприятие за преработка на месо „Новира“ ЕООД - ул. „Моравча“ 6, кв. „Орландовци“, град София. Предприятието е изградено с европейски средства по ,,Програмата за развие на селските райони 2007-2013 г.” в размер на 2,3 млн. лева.


От 15:00 часа  еврокомисарят ще участва в дебат на тема „Ключовата роля на земеделието и селските райони за създаване на работни места и насърчаване на растежа“ в сградата на  Представителство на Европейската комисия на ул. „Г. С. Раковски“ 124. На събитието ще присъстват и заместник министър-председателят по координация на европейските политики и институционалните въпроси Меглена Кунева и представители на земеделския сектор.


В рамките на посещението си еврокомисар Хоган ще проведе среща с министър-председателя Бойко Борисов, президента на Република България Росен Плевнелиев и Комисията по земеделие и храни в Народното събрание.

Сподели в: