Върни се горе

Министърът на земеделието и храните Десислава Танева посрещна в кабинета си ученици, които участват в кампанията „Мениджър за един ден”. Тя ги запозна с отговорностите й като министър и им показа работното си място. Млади мениджъри за един  ден в Министерство на земеделието и храните бяха Десислава Шишманова, възпитаник на Държавната търговска гимназия „Димитър Хадживасилев“ в гр. Свищов, Йорданка Фурнаджиева от СОУ „Васил Левски“ гр. Велинград и Мартина Мартинова от Професионалната гимназия по хранене и земеделие „Д.И.Менделеев“, гр. Лом. Учениците имаха възможност да бъдат част от един реален работен ден от управлението на Министерството.


Мениджърите имаха възможност да присъстват и на протоколна среща на министър Танева с Н.Пр. Педро Пабло Сан Хорке Родригес, извънреден и пълномощен посланик на Република Куба у нас. И двете страни обсъдиха отношенията в областта на земеделието и се запознаха стокообмена, като се изрази готовност за развитието му. 



Учениците присъстваха заедно със зам.-министърът на земеделието и храните Васил Грудев и на дискусия посветена на ефективните стъпки за земеделското финансиране.

Сподели в: