Върни се горе

 

 

УВАЖАЕМИ ДИРЕКТОРИ,

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,
СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

 

15-ти септември е началото на новата учебна година, празник на духа и науката, символ на знанията, които дават добър старт в живота.

 

На този ден приветстваме всички преподаватели и ученици от професионалните училища, финансирани от бюджета на МЗХ.

 

Съвременният модел на обучение прави здрава връзката между образование и бизнес, и дава възможност младите хора да се изградят като добри специалисти още след завършване на средното си образование. Земеделието е сред основните приоритети на България, което прави подготовката на кадри в този сектор изключително важна за просперитета на цялостната икономика на нашата държава.

 

Затова вярваме, че с помощта на Вашите преподаватели Вие - бъдещите агрономи, ветеринари, технолози и фермери ще овладявате все по-сложни и важни предмети, които да ви направят не само квалифицирани кадри, но и творчески личности. Бъдещето принадлежи на смелите и иновативните, гответе се да приемете предизвикателствата на времето с усвояването на добрите европейски практики и модели.  

 

Бъдете уверени, че Министерството на земеделието и храните ще положи всички усилия, за да имате добри условия за обучение и да сте конкурентоспособни на пазара на труда.



На всички – честита учебна година! И на добър час!

Сподели в: