УВАЖАЕМИ ХЛЕБОПРОИЗВОДИТЕЛИ И СЛАДКАРИ,
Днес е Денят на хлебаря - Вашият професионален празник!
Една от нашите поговорки гласи - „Никой не е по-голям от хляба“ - и определя важното място на този продукт на трапезата ни.
От древни времена хората го почитат, той е част от нашата обредност, носител е на наши изконни традиции и е символ на гостоприемството ни. Не случайно ние посрещаме гостите си с хляб и сол.
В производството му днес се прилагат съвременни стандарти, които да покрият изискванията за безопасност на храните и гарантира качеството му пред потребителите.
Вкусният хляб се замесва от качествено брашно, което предполага и ограничаването на употребата на оцветители и допълнителни добавки. Ето защо се обръщам към всички Вас – бъдете професионалисти и влагайте усилия да се придържате към българския държавен стандарт за производството на хляб.
На всички искам да Ви пожелая - бъдете всеотдайни в работата си! Не позволявайте единствено търговските принципи да изместват вкусния и истински български хляб, който се отличава с отлични вкусови качества.
В празничиния ден пожелавам на Вас и Вашите семейства здраве, успех в бизнеса, като вярвам, че и за в бъдеще ще продължите да развивате своя професионализъм и ще се доказвате в бранша с възможностите на лоялната конкуренция.