Върни се горе

Заместник-министърът на земеделието, храните и горите Вергиния Кръстева приветства участниците в семинар, организиран от Европейската мрежа за развитие на селските райони  съвместно с управляващия орган на Програмата за развитие на селските райони от страна на МЗм.

„Имаме малко оставащо време през този програмен период и сега е точният момент да обсъдим проблемите и предизвикателствата, които срещнахме до този момент“, каза Вергиния Кръстева. Тя подчерта,  че  при втория си програмен период България е горда да сподели голям брой успешни примери и добри практики от управлението и изпълнението на Програмата за развитие на селските райони, която има значително въздействие върху развитието и съживяването на селското стопанство в нашата страна.

Вергиния Кръстева пожела успех и ползотворна работа на участниците в семинара и изрази увереност, че дискусията ще доведе до полезни предложения и решения за още по-добро функциониране и изпълнение на ПРСР, както и ще ни даде добър старт за по-добро планиране на следващия програмен период след 2020 г.

Сподели в: