Върни се горе

               

УВАЖАЕМИ ЛОВЦИ,



Бих искал да ви поздравя с откриването на ловния сезон. Това е време, в което много от вас ще се отправят към гората, за да  се радват на любимото си хоби. Но нека наред с развлечението и отмората, да не забравяме, че преди всичко, ние ловците, трябва да  бъдем внимателни, да се грижим за собствената си безопасност и тази на приятелите ни. Спазването на правилата е чест и отговорност за истинския ловец. Нека също така не бъдем безразлични и към опазването на горското ни богатство.

 

Изобилието на едър и дребен дивеч с безспорни трофейни качества, отреждат на българското ловно стопанство една от водещите позиции в световния ловен елит. Самият аз, като ловец се гордея с това, че страната ни се е доказала като ловна дестинация – традиционно силна и конкурентоспособна.

 

Организираното ловно движение в България има дългогодишна традиция, която е оставила трайна следа във времето с многобройните прояви на ловно-рибарските сдружения. Благодарение на тях се съхрани духа на братство и взаимопомощ сред хилядите ентусиазирани привърженици на лова и риболова.

 

На всички вас желая наслука и приятни мигове на развлечение и отмора!

 

                                          

                                          

                                                Д-Р МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ

                                                МИНИСТЪР  НА            

                                                ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ХРАНИТЕ

                                            

                                                                     


Сподели в: