Върни се горе

 

Заместник-министърът на земеделието и храните доц. Георги Костов беше удостоен с годишната награда на Асоциацията на българските градове и региони за „Заместник-министър на годината”.

 

 

Наградата беше връчена по време на Общо събрание и конференция на тема „Местните власти и регионалното развитие”, организирана от Асоциацията на българските градове и фондация „Конрад Аденауер”.

 

 

„Приемам отличието като израз на добра оценка за многобройните усилия, които полага екипът на Министерство на земеделието и храните за подобряване на диалога с местните власти, както и с неправителствените организации в земеделието, хранителната промишленост и горското стопанство”, заяви доц. Костов при награждаването. „Министерството неотклонно следва политика на развитие на селските и горски райони и превръщането им в добро и привлекателно място за труд и за живот. Между институциите има утвърдени добри практики на сътрудничество и съвместни подходи при решаването на многобройните предизвикателства, както в социалната и икономическа сфера, така и нововъзникващи проблеми, свързани с промените в климата и опазването на средата, в която живеем”, посочи още зам.-министър Георги Костов.

Сподели в: