18.01.2021


Всички новини

16.03.2020 г.

Въвеждане на ограничителни мерки във връзка със разпространението на коронавируса!Във връзка с въведеното извънредно положение в страната заради разпространението на заразата от новия коронавирус COVID-19, Областна дирекция „Земеделие“ – София град въвежда следните ограничителни мерки:

 

1. Административното обслужване на гражданите в Областна дирекция „Земеделие“ – София град и Общинските служби по земеделие към нея не се преустановява, но се ограничава прекият контакт на служителите с гражданите по повод административната дейност и обслужване!

 

2. Работното време на Центъра за административно обслужване (Деловодство) в Областна дирекция „Земеделие“ – София град и Общинските служби по земеделие към нея остава непроменено – всеки работен ден от 09.00 часа до 17.30 часа, но гражданите се допускат по един, след позвъняване на поставения звънец и въведените ограничения!

 

3. Работното време на Центъра за административно обслужване (Деловодство) в Областна дирекция „Земеделие“ – София град за регистрация на земеделските стопани по реда на Наредба № 3/1999 година и регистрация на земеделска и горска техника остава непроменено – всеки работен ден от 09.00 часа до 17.30 часа, но гражданите се допускат по един, след позвъняване на поставения звънец и въведените ограничения!

 

4. Приемното време на служителите в Общинските служби по земеделие към Областна дирекция „Земеделие“ – София град се преустановява, за времето от 16.03.2020 година до 13.04.2020 година включително.

 

5.  Провеждането, по утвърдения график, на годишни технически прегледи на земеделска и горска техника на територията на област София град се преустановява, за времето от 16.03.2020 година до 13.04.2020 година включително.

 

6. Подаването на документи в Центъра за административно обслужване (Деловодство) в Областна дирекция „Земеделие“ – София град и Общинските служби по земеделие към нея се извършва в поставена кутия, в сградите на съответните администрации.

Подадените документи следва задължително да съдържат телефон за обратна връзка и предпочитан начин за получаване на кореспонденцията от заявителя!

 

4. Заявления, молби и други документи по преписките могат да се подават и по електронната поща на Дирекцията и Общинските служби по земеделие към нея, както следва: ODZG_Sfgrad@mzh.government.bg, oszgvrabnica@mail.bg, oszgpancharevo@mail.bg, oszgovchakupel@mail.bg, както и да бъдат изпращани по пощата или чрез куриер.

 

5. Гражданите могат да получават информация за движението на административните преписки на посочените на сайта на Областна дирекция „Земеделие“ – София град телефони и имейли. http://mzh.government.bg/odz-sofiagrad

 

         Умоляваме Ви, да използвате предоставената възможност, тъй като струпването на хора в момента е крайно нежелателно!

          Благодарим Ви за разбирането!

 

Ръководството на ОД „Земеделие“ София градFacebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark
                                                            

Комисия по чл. 17, ал. 1, т. 1 от ЗОЗЗДлъжностно лице

по защита на данните в ОДЗ:
Димитър Събев 
сл. тел.: 02/952 03 92
ел. поща: ODZG_Sfgrad@mzh.government.bg