26.05.2020


Всички новини

16.03.2020 г.

Въвеждане на ограничителни мерки във връзка със разпространението на коронавируса!Във връзка с въведеното извънредно положение в страната заради разпространението на заразата от новия коронавирус COVID-19, Областна дирекция „Земеделие“ – София град въвежда следните ограничителни мерки:

 

1. Административното обслужване на гражданите в Областна дирекция „Земеделие“ – София град и Общинските служби по земеделие към нея не се преустановява, но се ограничава прекият контакт на служителите с гражданите по повод административната дейност и обслужване!

 

2. Работното време на Центъра за административно обслужване (Деловодство) в Областна дирекция „Земеделие“ – София град и Общинските служби по земеделие към нея остава непроменено – всеки работен ден от 09.00 часа до 17.30 часа, но гражданите се допускат по един, след позвъняване на поставения звънец и въведените ограничения!

 

3. Работното време на Центъра за административно обслужване (Деловодство) в Областна дирекция „Земеделие“ – София град за регистрация на земеделските стопани по реда на Наредба № 3/1999 година и регистрация на земеделска и горска техника остава непроменено – всеки работен ден от 09.00 часа до 17.30 часа, но гражданите се допускат по един, след позвъняване на поставения звънец и въведените ограничения!

 

4. Приемното време на служителите в Общинските служби по земеделие към Областна дирекция „Земеделие“ – София град се преустановява, за времето от 16.03.2020 година до 13.04.2020 година включително.

 

5.  Провеждането, по утвърдения график, на годишни технически прегледи на земеделска и горска техника на територията на област София град се преустановява, за времето от 16.03.2020 година до 13.04.2020 година включително.

 

6. Подаването на документи в Центъра за административно обслужване (Деловодство) в Областна дирекция „Земеделие“ – София град и Общинските служби по земеделие към нея се извършва в поставена кутия, в сградите на съответните администрации.

Подадените документи следва задължително да съдържат телефон за обратна връзка и предпочитан начин за получаване на кореспонденцията от заявителя!

 

4. Заявления, молби и други документи по преписките могат да се подават и по електронната поща на Дирекцията и Общинските служби по земеделие към нея, както следва: ODZG_Sfgrad@mzh.government.bg, oszgvrabnica@mail.bg, oszgpancharevo@mail.bg, oszgovchakupel@mail.bg, както и да бъдат изпращани по пощата или чрез куриер.

 

5. Гражданите могат да получават информация за движението на административните преписки на посочените на сайта на Областна дирекция „Земеделие“ – София град телефони и имейли. http://mzh.government.bg/odz-sofiagrad

 

         Умоляваме Ви, да използвате предоставената възможност, тъй като струпването на хора в момента е крайно нежелателно!

          Благодарим Ви за разбирането!

 

Ръководството на ОД „Земеделие“ София градFacebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark


АДРЕС:

гр. София 1408,
бул. Витоша №148 

 

За контакти, натиснете ТУК !
                                                            

Комисия по чл. 17, ал. 1, т. 1 от ЗОЗЗДлъжностно лице

по защита на данните в ОДЗ:
Димитър Събев 
сл. тел.: 02/952 03 92
ел. поща: ODZG_Sfgrad@mzh.government.bg