29.03.2024


Новини

Всички новини

16.12.2021 г.

Земеделските стопани могат да подават възражения по специализираните слоеве „Физически блокове" и „Площи, допустими за подпомагане” за кампания 2021 г.

От днес 16 декември 2021 г. (четвъртък), земеделските стопани ще могат да проверят дали заявените от тях площи попадат изцяло или частично в обхвата на проекта на специализирания слой „Площи, допустими за подпомагане” за кампания 2021. Стопаните ще могат да се запознаят и с предварителни резултати от проверки на декларираните площи спрямо граници и начин на трайно ползване на физическите блокове, в които попадат площите им. Справките се извършват в Система за електронни услуги (СЕУ) на Държавен фонд „Земеделие“ – Разплащателна агенция (https://seu.dfz.bg/), Публични справки.

При несъгласие с посочените данни кандидатите могат да подават възражения до министъра на земеделието. Образци на възраженията се генерират автоматично до 07 януари 2022 г. включително чрез СЕУ. Кандидатите за подпомагане с регистрация в системата ще могат да генерират възражения от личните си профили в системата, а останалите – от публичната част на СЕУ.

Възраженията ще се приемат в областните дирекции „Земеделие”.

При затруднение в проверките на данните или при подаване на възраженията, земеделските стопани могат да се обърнат за помощ към областните дирекции и общинските служби по земеделие към Министерството на земеделието.

След разглеждането на всички постъпили възражения ще бъдат подготвени и окончателните специализирани слоеве „Физически блокове“ и „Площи, допустими за подпомагане” за кампания 2021. На базата тази актуализирана информация Държавен фонд „Земеделие“ – Разплащателна агенция ще извърши финалните оторизации по схемите и мерките на площ.




Заповед №РД 09-1194 от 15.12.2021 г. на министъра на земеделието за одобряване проекти на специализирани слоеве „Физически блокове“ и „Площи, допустими за подпомагане” за кампания 2021 г.


Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark

АДРЕС:

гр. Пазарджик 4400,
ул. "Екзарх Йосиф" 3, ет.4

ТЕЛЕФОНИ:
тел./факс (034) 443 183

е-mail:

ODZG_Pazardzhik@mzh.government.bg

  odzg_pazardjik@abv.bg






      

     Електронни услуги  

     ---------------------------   

 Директни плащания Кампания 2023

                                    

       

      

      

    

      Електронни услуги

Как се извършват плащания за електронни услуги заявени през "Моето пространство"

е-връчване