26.04.2024

Всички новини

10.08.2020 г.

О Б Я В Я В А : КОНКУРС за заемане на длъжността: „Главен инспектор”, Областна дирекция „Земеделие” гр. Добрич, Главна дирекция „Аграрно развитие”

О  Б  Я  В  Л  Е  Н  И  Е

ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ «ЗЕМЕДЕЛИЕ»

гр. Добрич, ул. “Независимост” № 5, ет.1

 

На основание чл. 14 от Наредбата за провеждане на конкурсите и подбора при мобилност на държавни служители (Обн. ДВ. бр.97 от 10.12.2019г., изм. и доп. ДВ. бр.9 от 31.01.2020г.),

О Б Я В Я В А  :

КОНКУРС за заемане на длъжността: „Главен инспектор”, Областна дирекция „Земеделие” гр. Добрич,  Главна дирекция „Аграрно развитие”.

 

1. Минимални и специфични изисквания за заемане на длъжността:

  • Степен на завършено образование –  бакалавър;

  • Специалност – инженер земеделска техника и технологии;

  • Минимален професионален опит – 2 год.;

  • Правоспособност за управление на МПС категория „В“

  • Допълнителни умения и квалификации, носещи предимство на кандидатите: компютърна умения: MS Office – MS Word, MS Excel, WINDOWS, Internet;

  • Кандидатите да отговарят на условията на чл. 7 от Закона за държавния служител.

 

 2.  Начин за провеждане на конкурса

  • Тест;

  • Интервю;

 

 3. Описание на длъжността: Осъществяване на контролни функции по прилагане на Закона за регистрация и контрол на земеделска и горска техника и подзаконовите нормативни актове. Извършва дейност по регистрация, промяна, прекратяване, както и отчисляване на земеделската, горската техника, включително превозните средства и машините за земни работи на територията на областта. Организира и извършва годишни, сезонни и тематични прегледи на регистрираната техника. Организира дейността по издаването и подмяната на свидетелствата за правоспособност на територията на областта. Подпомага главния директор на Главна дирекция „Аграрно развитие” в изпълнение на утвърдените в Устройствения правилник на областните дирекции ”Земеделие” задачи.

 

4. Необходими документи за кандидатстване:

               - заявление за участие в конкурса – по образец /Приложение № 3 към чл. 17, ал.2 от Наредбата за провеждане на конкурсите и подбора при мобилност на държавни служители;

               - декларация от лицето, че е пълнолетен български гражданин, не е поставен под запрещение, не е осъждан за умишлено престъпление от общ характер на лишаване от свобода и не е лишено по съответен ред от правото да заема определена длъжност;

              - копия от документи, за придобита образователно-квалификационна степен, допълнителна квалификация и правоспособност;

              - копие от свидетелство за управление на МПС;

Образци от заявлението за участие в конкурса и от декларацията могат да се получат в областна дирекция “Земеделие” – Добрич, ул. “Независимост” № 5, ет. 1, стая 102,  тел.058/ 603 712.

5. Срок за подаване на документите: 12 календарни дни от публикуване на обявлението. Кандидатите подават лично или чрез пълномощник документите за участие в конкурса.

6. Място за подаване на документите: Областна дирекция “Земеделие” – Добрич, гр. Добрич, ул. «Независимост» 5

7.  Общодостъпно място, на което ще се публикуват списъци или други съобщения във връзка с конкурса: Информационното табло на Областна дирекция “Земеделие” – Добрич, гр. Добрич, ул. “Независимост” № 5, ет. 1.

8. Основна заплата за длъжността – 988 лв.

ПРОТОКОЛ за допуснатите и недопуснатите кандидати

Резултат от конкурс

Протокол допуснати и недопуснати кандидати гл.инспектор - ИНТЕРВЮ

Формуляр окончателни резултати


Facebook Twitter DZone It! Digg It! StumbleUpon Technorati Del.icio.us NewsVine Reddit Blinklist Add diigo bookmark