Върни се горе

Министърът на земеделието д-р Иван Иванов връчи приза за социално отговорно предприемачество в областта на земеделието в конкурса Business Honoris Cauza. Отличието получи господин Георги Георгиев, изпълнителен директор на „Винекс Славянци“ АД.

„Тази инициатива ни показва истинския облик на българския бизнес, на родните предприемачи, които не само работят в страната, но създават и положителен имидж на държавата ни и пред нашите европейски партньори“, коментира д-р Иванов. По думите му сектор „Земеделие“ е един от най-важните в последните дни, защото темата с изхранването на населението е станала изключително важна у нас и на международно ниво и водеща в дневния ред на обществото.

Аграрният министър посочи още, че е доволен да връчи наградата на един земеделски производител, който освен своята дейност като такъв, изпълнява и социалните си функции. „Той  дава своя принос към образователната  система и създава условия за живот на хора, които в миналото бяха изоставени. Пожелавам му да има възможността още дълги годините да работи и да допринася за интеграцията на хора от различни прослойки на обществото“, допълни още д-р Иванов. Той благодари и на организаторите- вестник „24 часа“  за инициатива.  

Сподели в: