Върни се горе


„Синдикатите могат да разчитат на отворени врати и подадена ръка за диалог от страна на Министерство на земеделието и храните“, заяви заместник-министърът доц. Георги Костов по време на юбилейна конференция на КНСБ за отбелязване на 95 години земеделски синдикат в България. Той увери, че създадената традиция за съгласуване и договаряне на политиките в областта на земеделието ще продължи и занапред.

 

Заместник-министър Костов поздрави Федерацията на независимите синдикати от земеделието за 25-годишнината от създаването й, като подчерта важността на постоянния диалог с браншовите организации в сектор „Земеделие“ и участието им в отраслови съвети и работни групи за съгласуване на законодателни промени в сектора.  

 

Светла Василева, председател на ФНСЗ връчи на доц. Костов плакет на организацията в знак на уважение към приноса на Министерството към изграждане на доверие между социалните партньори в сектора.

 

На юбилейната конференция, проведена под надслов „25 години социален диалог и партньорство – опит и предизвикателства” годишнина отбеляза и Федерацията на независимите синдикални организации в хранителната промишленост. Във форума участва председателят на КНСБ Пламен Димитров, както и представители на работодателски организации и мениджъри на компании от бранша.

Сподели в: