Върни се горе

Указания за внос на захар
DOC файл, 328,5 KB, качен на 05.11.2020

doc document

Указания за внос на маслиново масло
DOC файл, 95,5 KB, качен на 05.11.2020

doc document

Указания за внос на ориз
DOC файл, 5,4 MB, качен на 05.11.2020

doc document

Указания за внос на консервирани гъби
DOC файл, 412,0 KB, качен на 05.11.2020

doc document

Указания за внос на чесън
DOC файл, 760,0 KB, качен на 05.11.2020

doc document

Указания за внос на коноп
DOC файл, 94,0 KB, качен на 05.11.2020

doc document

Указания за внос на говеждо месо
DOC файл, 1007,0 KB, качен на 05.11.2020

doc document

Указания за внос на свинско месо
DOC файл, 204,0 KB, качен на 05.11.2020

doc document

Указания за внос на яйца и яйчен албумин
DOC файл, 165,0 KB, качен на 05.11.2020

doc document

Указания за внос на етилов алкохол
DOC файл, 80,0 KB, качен на 05.11.2020

doc document

Уважаеми вносители,


За допълнителни въпроси свързани с новите условия за издаване на лицензии за внос на земеделски продукти от трети страни, можете да използвате електронната поща с адрес: AGRIM@mzh.government.bg или да се обърнете към експертите от дирекция „Държавни помощи и регулации“, които отговарят за съответните сектори, на следните телефони:

-          Внос на зърно и зърнени продукти в рамките на тарифни квоти - Виолета Колома, главен експерт, тел. 02/985 11 535;

-          Внос на ориз по общи условия - Светлана Минкова-Фахриева, старши експерт, тел. 02/985 11 536;

-          Внос на ориз в рамките на тарифни квоти - Борис Стойков, държавен експерт, тел. 02/985 11 548;

-          Внос на захар в рамките на тарифни квоти - Борис Стойков, държавен експерт, тел. 02/985 11 548;

-          Внос на говеждо месо в рамките на тарифни квоти - Борис Стойков, държавен експерт, тел. 02/985 11 548;

-        Внос на плодове и зеленчуци (чесън и консервирани гъби) в рамките на тарифни квоти - Борис Стойков, държавен експерт,  тел. 02/985 11 548;

-          Внос на мляко и млечни продукти в рамките на тарифни квоти - Светлана Минкова-Фахриева, старши експерт, тел. 02/985 11 536;

-          Внос на свински месо в рамките на тарифни квоти - Борислава Георгиева, държавен експерт, тел. 02/985 11 536;

-          Внос на коноп - Виолета Колома, главен експерт, тел. 02/985 11 535

-      Внос на маслиново масло в рамките на тарифни квоти - Виолета Колома, главен експерт, тел. 02/985 11 535;

-          Внос на яйца и яйчен албумин в рамките на тарифни квоти - Любомир Смрекар, старши експерт, тел. 02/985 11 548;

-          Внос на месо от домашни птици в рамките на тарифни квоти - Любомир Смрекар, старши експерт, тел. 02/985 11 548;

-          Внос на етилов алкохол по общи условия - Любомир Смрекар, старши експерт, тел. 02/985 11 548;

-          Внос на всички от посочените земеделски продукти - Радостка Савова, началник на отдел „Регулации и управление на риска“, тел. 02/985 11 535